The world according to Gentleheart

Vernieuwen Blog-index
Dit is een PUBLIEK document Leiding: verleiding, afleiding en misleiding door: Ron op 3-2-2016
Mijn naam is niet belangrijk. Wat belangrijk is, is dat ik geboren ben in een van de rijkste families ter wereld. Ons familiekapitaal is zo immens groot dat geld voor onze familie totaal onbelangrijk is. Wij financieren overheden, hebben de vele banken in ons bezit en hebben daarnaast een groot aandeel in olie en andere grondstoffen, media, farmaceutische industrie, voedselindustrie, wapenindustrie en nog vele andere branches. Velen hebben onze familienaam wel eens gehoord maar we staan nooit in Forbes of de Quote 500. Samen met een aantal andere rijke families bepalen wij in grote lijnen wat er in de wereld gebeurd. Wij kunnen achter de schermen meer bereiken dan de VN of welke organisatie dan ook. Wij hebben mensen op strategische plaatsen en kunnen zonder veel moeite mensen op belangrijke posities be´nvloeden. Je hebt geen idee hoeveel macht geld kan geven. Neem daarbij in aanmerking dat elk kind dat in een rijk westers land geboren wordt, al begint met een schuld van tienduizenden euro's/dollars. Elke inwoner van elk rijk westers land heeft een schuld aan ons die hij nooit zal kunnen aflossen en elk nieuw kind vergroot ons kapitaal. Recente ontwikkelingen in de Arabische lente hebben ons ook daar op de kaart gezet. Niemand werd daar beter van overheidsbanken die gratis geld uitleende.

Net als jij maken wij ons vooral druk over de toekomst van onze kinderen. Geld speelt voor ons ook daarbij geen rol. Mensen zoals jij overigens ook niet. Wat ons bijvoorbeeld zorgen baart is de explosieve bevolkingsgroei en de beperkte hoeveelheid grondstoffen om al die mensen te kunnen laten leven. Uiteindelijk gaan die grondstoffen een keer op en dan zou er een wereld ontstaan waar geld vrijwel geen waarde meer heeft. Alleen de primaire levensbehoeften zijn dan nog belangrijk: eten, drinken en een veilige plaats om te leven. Vallen ook die zaken weg dan stort het gehele maatschappelijke leven in en zal het ieder voor zich worden.

Moeder natuur grijpt regelmatig in, maar deze keer zou een enorme pandemie of een globale natuurramp wel eens iets te lang op zich kunnen laten wachten. Gelukkig kunnen we moeder natuur een handje helpen. Ons eerste kleine succes met Ebola in 2014 was een aardig begin. Inmiddels zijn we bezig met nieuwe experimenten. Het zikavirus is nog niet effectief genoeg voor geboortebeperking maar we zijn op de goede weg. Het coronavirus was ook redelijk succesvol (sars/mers) maar vooral het H5N1-griepvirus zou onze wereldbevolkingsgroei substantieel kunnen afremmen. Gelukkig zijn er ook nog genoeg andere virussen om verder mee te experimenten: Marburg, Hanta, Junin, Dengue, Lassa. Natuurlijk wordt er niet geŰxperimenteerd met virussen waar wij voor onze families geen vaccin of andere remedie tegen hebben. Je moet ook begrijpen dat wij een andere gezondheidszorg hebben dan jullie. De dingen die wij eten zijn niet van genetisch gemanipuleerde bronnen boordevol chemische toevoegingen. Wij hebben toegang tot medicijnen die voor jullie nooit op de markt zullen komen en natuurlijk hebben wij vroeger andere vaccinaties gekregen dan jullie. Begrijp me niet verkeerd: wij willen niet van jullie af, maar we willen wel graag de aantallen beheersbaar houden. Zie het als een benzinepomp met 1000 liter benzine. Daar kun je geen 500 auto's laten tanken maar 50 tot 100 auto's zou best kunnen. Wij zien het dan als onze taak om het aantal auto's te verminderen door ze te saboteren of te slopen. Een deel van onze idealen zijn te vinden op de Georgia Guidestones die we daar in 1980 hebben neergezet.

Zolang wij jullie bezighouden met godsdienst, honger, oorlog, armoede, crisis, drugs, een onophoudelijke stroom entertainment en daarbij de media beheersen met geloofwaardige misinformatie kunnen wij achter de schermen het voortbestaan van de mensheid blijven veiligstellen. Daar waar moeder natuur de bal laat vallen, sturen wij bij. Op die manier kan iedereen met een gerust hart slapen. Kijk nog wat tv, speel nog een game en neem nog een (slaap)pilletje. Slaap lekker allemaal. 
 
 
U heeft geen rechten om reacties te lezen of toe te voegen voor dit artikel.
(Wellicht kunt u dit wÚl als u ingelogd bent.)
 Terug naar BLog