Applicatie:

Rating: 7/10 Click on the name to download...     Download this applicationCrossloop remote support 
Versie:Crossloop remote support v2.44   Release date: 1-1-2009 
Operating Systems:  Windows Vista   Windows XP   Windows 2000   Windows Server 2003   Windows 2000 Server  
Talen: English, Nederlands, Espa˝ol, Franšais, Italiano, Deutch, Other
Licentie: Freeware, Time-limited, Free registration required 
Omschrijving:CrossLoop vereenvoudigt het proces van veilig werken met vrienden op verschillende fysieke locaties en in verschillende netwerkomgevingen. CrossLoop stelt je in staat van een computer op afstand het scherm te zien en de muis en het toetsenbord te bedienen. Het is alsof je naast elkaar op dezelfde PC werkt.

Je kunt aan de slag met CrossLoop in minder dan 2 minuten. Als je het programma gewoon downloadt en installeert zal het zichzelf automatisch configureren in je netwerkomgeving.

PC-vereisten: CrossLoop vereist Windows 2000 of hoger, inclusief Vista; 128 MB RAM of meer, 2 MB ruimte op de harde schijf en een breedband internetverbinding.
 
Uitgever:Crossloop 
Categories:  Admin: Remote System Management
 Virtual Computing
 Internet: General
 Internet: Browser, Tools & Plugin
 WinTools: General 
Extra kenmerken: Full local install, CliŰnt-Server application, Internet connection required
Rating/review:7/10  
Redelijke gratis utility waarmee je iemand op afstand kan (laten) helpen met onderhoud aan je pc. Het programma werkt via internet en kan direct met een vriend worden gebruikt of via de website van crossloop waar je een verzoek om support kun indienen (waar je wel een beetje moet betalen aan degene die jou gaat helpen)
Goed idee, maar de software is niet heel erg stabiel, zeker als de hulpbehoefende zn pc al niet zo stabiel is om mee te beginnen. Al met al toch een handige tool om je ouders op afstand te kunnen helpen. Redelijk goed beveiligd doordat een code telefonisch of via msn/e-mail moet worden doorgegeven aan de persoon die de support gaat doen. Daarbij kun je gewoon meekijken en de verbinding snel verbreken als je de boel niet vertrouwd.
Het programma is (meen ik) tijdsgelimiteerd als je geen gratis account op de website aanmaakt. Je kan wel opnieuw verbinding maken als de sessietijd werd overschreden.
 
Invoerdatum:    Laatste wijziging op 5-4-2009 03:39:24

Lijst
CoolWareZ1.0.2, copyright © 2007-2018. Alle rechten voorbehouden.